FinnMETKO 2018 messut

Dunlop Hiflex tänäkin vuonna mukana menossa FinnMETKO 2018 messuilla, osastolla 612.
Tuotteista osastolla esillä hydrauliikkaletkujen viimeisimmät uutuudet kuten  ISO 18752 standardin mukaiset Dunlop Hiflex PowerflexBio -spiraaliletkut,  ei-kuorintaa vaativat Powertrak+ letkuliittimet, Argus pikaliittimet, Alfagomma matalapaineletkut,  Bosch-Rexroth hydrauliikkakomponentit, Flux ja Flexbimex voitelu- ja korjaamovarusteet sekä paljon muuta. Tervetuloa osastollemme tutustumaan ja jutustelemaan!

FinnMETKO 2018 on Suomen suurin konealan tapahtuma. Erilaiset työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeisintä antia. Metsä- sekä maanrakennuskoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset keräävät messuille aina paljon yleisöä.
Järjestyksessään 17. FinnMETKO -näyttely toteutetaan 30.8.–1.9.2018 Jämsässä, Jämsän Ammattiopiston, Jämsän kaupungin ja yksityisten maanomistajien maa-alueilla. Näyttely levittäytyy yli 100 ha:n alueelle. Näyttelypäivät ovat torstai, perjantai ja lauantai. Näyttely on avoinna päivittäin klo 9.00–17.00.