Kaikki myymälämme ovat normaalisti avoinna – Tilaa & nouda

Koronavirus leviää Suomessa sekä maailmalla ja myös me Dunlop Hiflexilla teemme osamme sen leviämisvauhdin hillitsemiseksi. Seuraamme ja noudatamme kaikkia viranomaisten suosituksia ja pyrimme sitä kautta varmistamaan, että myymälöissämme on turvallista asioida niin nyt kuin myös jatkossa. Olemme tehostaneet siivousta ja puhtaanapitoa toimipisteillämme.
Käsien pesu ja desinfiointi ovat paras tapa ehkäistä tartuntariskiä, henkilökuntamme huomioi tämän. Toivomme samaa myös asiakkailtamme.

Tilaa & nouda – Tiliasiakkaanamme voit tilata tuotteet puhelimitse tai sähköpostitse ja ilmoittamalla toimitustavaksi noudon, valmistelemme tuotteet teille valmiiksi noutoanne varten. Tuotteet noudettavissa tämän jälkeen noutohyllystämme kuittausta vastaan. Tällä pyrimme vähentämään tarpeetonta jonotusaikaa myymälöissämme ja samalla nopeuttamaan asiointianne.