Dunlop Hiflex Oy toiminta koronavirusepidemian aikana

Dunlop Hiflex Oy seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja noudattaa THL:n sekä muiden viranomaisten ohjeistusta toiminnassaan. Päivitämme toimitusketjumme tilannetta jatkuvasti toimittajiemme ja emoyhtiömme tehtaiden sekä myyntiyksiköiden kanssa koronaviruksen vaikutuksista.

Materiaalitoimitukset asiakkaillemme jatkuvat normaalisti. Emoyhtiömme tehtaiden toiminta on ollut keskeytyksettä käynnissä ja vahvistettu viimeisimmän tiedon mukaan jatkuvan ennallaan. Myös suurin osa toimittajistamme on ilmoittanut valmistuksen ja toimitusten jatkuvan epidemiasta huolimatta lähes normaalisti. Joitakin lyhytaikaisia tuotannon keskeytyksiä on ilmoitettu tapahtuvaksi, mutta tavaroiden toimitusten on vahvistettu jatkuvan myös näissä tapauksissa. Tarvittaessa voimme varmistaa konsernin ulkopuolisten tuotteiden saatavuutta vaihtoehtoisilta toimittajilta.

Rajojen sulkeminen ei koske tavaraliikennettä. Laivaliikenne Keski-Euroopasta Suomeen toimii edelleen, mutta jossain määrin muutetuilla aikatauluilla, samoin kuin kuorma-autoliikenne maiden välillä. Käyttämämme kuljetusyhtiöt ovat myös ilmoittaneet kuljetusten jatkuvan mahdollisimman normaaliin tapaan, kuitenkin huomioiden sen että tilanteet saattavat muuttua päivittäin. On kuitenkin mahdollista, että kuljettajien sairastapausten, karanteenien tai viranomaisten määräysten  vuoksi yksittäisiä myöhästymisiä saattaa tapahtua.

Kaikki toimipisteemme, keskusvarastomme ja tuotantomme on normaalisti auki ja toiminnassa. Myynnin yhteyshenkilöt palvelevat teitä niin ikään normaalisti toimipisteissämme. Olemme kuitenkin keskeyttäneet myyjiemme asiakaskäynnit sekä kaikki muut vierailut yksiköissämme, lukuun ottamatta noutomyyntimme asiakkaita. Jatkamme myös hyllytyspalvelumme toimintaa huomioiden asiakkaiden tähän antamat poikkeustilanteen ohjeistukset. Pyydämme olemaan vastuumyyjäämme yhteydessä mikäli normaalista toimintamallista tulee poiketa. Pyydämme olemaan yhteydessä myyjiin puhelimitse tai sähköpostilla.

Suurimmalla osalla henkilöstöämme on käytössä Microsoft Teams. Olemme siis tavoitettavissanne myös videoneuvotteluiden välityksellä.

Jos koronavirusepidemia vaikuttaa oleellisesti materiaalien saatavuuteen tai toimitusaikoihin, tiedotamme välittömästi asiakkaitamme muuttuneesta tilanteesta. Pyydämme myös asiakkaitamme olemaan meihin aktiivisesti yhteydessä mikäli tuotantonne epidemian johdosta keskeytetään tai supistuu merkittävästi normaalista tasosta.

 

Ystävällisin terveisin,

Dunlop Hiflex Oy

Pasi Heimolehto
Toimitusjohtaja