Avoimia työpaikkoja: Työnjohtaja Pirkkalan keskusvarastolle ja putkituotantoon

Haemme Pirkkalan keskusvaraston ja putkituotannon TYÖNJOHTAJAA johtamaan vastuualueensa aikataulu-, laatu- ja tuotantotavoitteiden saavuttamista.

Edellytämme aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä valmistavasta teollisuudesta tai logistiikasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä asiakaslähtöistä asennetta. Lisäksi edellytämme toiminnanohjausjärjestelmien osaamista ja Office-työkalujen hallintaa sekä valmiutta kehittää sisälogistiikan ja tuotannon prosesseja. Tehtävä vaatii nopeaa päätöksentekokykyä ja tapauskohtaista reagointia haastavissakin tilanteissa, jolloin asiantuntemus ja sosiaalinen kyvykkyys erityisesti korostuvat. Odotamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta (esim. kone-, tuotanto- tai logistiikan insinööri) sekä englannin kielen osaamista.

Katsomme eduksi kokemuksen hydrauliikka- ja teollisuusputkistojen taivutuksesta sekä eri hitsausmenetelmien ja Lean-menetelmien tuntemuksesta. Tarjoamme nykyaikaiset tuotantotilat ja -laitteet, osaavan henkilöstön tuen ja haastavan työn luotettavassa kansainvälisessä yhtiössä tunnettujen tuotemerkkien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotanto-ja varastopäällikkö Antti Pantsar puh. 020 762 5715 ke ja pe kello 15-16.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 6.6.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@dunlophiflex.fi otsikolla ”Pirkkala työnjohtaja”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. säilytämme työhakemuksia enintään kuusi kuukautta.