Tervetuloa FinnMETKO 2024 -messuille!

Yrityksemme on jälleen mukana Suomen suurimmassa ja tärkeimmässä raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttelyssä, FinnMETKOssa, joka järjestetään 29.–31.8.2024 Jämsässä. Löydät meidät osastolta numero 254, jossa esittelemme uusimpia tuotteitamme ja palveluitamme. Näistä esimerkkinä uusi spiraaliletkusarja PowerflexBio Extra ja sille tarkoitetut uudet liitinsarjat sekä uusimmat akkukäyttöiset Enerpac hydraulityökalut.

FinnMETKO on alan huipputapahtuma, joka tarjoaa kävijöille mahdollisuuden nähdä koneiden työnäytöksiä, osallistua koeajoihin ja tutustua viimeisimpiin innovaatioihin. Näyttelyn keskeisiä teemoja ovat muun muassa metsäkoneiden työnäytökset, puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset sekä maarakennus- ja kuljetusalan uutuudet. Tapahtuma kokoaa yhteen laajan kirjon alan ammattilaisia, konetyöaloihin liittyvien lisälaitteiden, varusteiden ja palveluiden tuottajia, myyjiä sekä sidosryhmien edustajia.

FinnMETKO 2024 -näyttelyalue levittäytyy yli 150 hehtaarin kokoiselle alueelle, ja tarjoaa runsaasti nähtävää niin ulko- kuin sisäosastoilla. Messujen aikana on myös mahdollisuus seurata maarakennus- ja bioenergialaitteiden työnäytöksiä sekä osallistua erilaisiin kilpailuihin. Paikalle on helppo saapua, ja pysäköintialueet ovat maksuttomia.

Haluamme toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi FinnMETKOon ja erityisesti vierailemaan osastollamme 254. Tule mukaan kokemaan alan uutuudet, verkostoitumaan ja inspiroitumaan – nähdään FinnMETKOssa! 🚜🌲👷‍♂️