Voiteluvarusteet

Laaja valikoima voiteluvarusteita maailman johtavilta merkeiltä. Maahantuomme tuotteita alansa johtavilta yrityksiltä, kuten Flexbimec, Piusi ja Pressol. Öljypumput, rasvapumput sekä niihin mittarit ja varusteet. Voiteluyksiköt, rasvauskärryt ja jäteöljylaitteet. Bensiini- ja dieselpumput sekä niihin pistoolit ja tarvikkeet. Adblue-tankkaussarjat ja muut tuotteet. Flexbimec-letkukelat erittäin laajalla valikoimalla. Maalatut ja ruostumattomat kelat. Keloja löytyy kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Avaa esite

Pumput

Flux-tynnyripumput. Sähkömoottorit ja putkipumppulaitteet. Huippulaatuinen tynnyripumppu. Flux-tuotteista löytyy oikea sovellus oikeastaan mille aineelle tahansa, erittäin monta eri vaihtoehtoa ja materiaalia. Sovelluksia juokseville nesteille, erittäin korkeaviskositeettisille nesteille, pastamaisille materiaaleille, ruokatuotteille jne. Putkipumppujen materiaaleina, RST, hastelloy C, alumiini, polyvinyylifluoridi (PVDF), polypropyleeni (PP). Moottoreita sähkö-, paineilma-, akkukäyttöisinä. Tuotteet kattavasti myös ATEX-tiloihin. Tapflo-kalvopumput laajalla valikoimalla. Rungon materiaaleina alumiini, teflon, polyeteeni, valurauta, Aisi316. Kalvot EPDM, nitriili tai teflon vaihtoehdoin. Tuottoalueet 9 l/min- 420 L/min. Tuotteet myös ATEX-tiloihin.

Avaa esite

Öljyt ja voiteluaineet

Valikoimastamme löytyvät Nesteen öljyt ja voiteluaineet teollisuuden ja kunnossapidon tarpeisiin. Perushydrauliöljyt ja -rasvat löytyvät kattavasti kaikista meidän toimipisteistämme ympäri Suomen. Meiltä myös lasinpesunesteet ja muut kemikaalit. Envi-ympäristötuotteet tärkeänä osana voiteluainemyyntiä. Öljynimeytysmatot, öljynimeytysarkit, puhdistusliinat sekä vuotovahinkojen ensiapukassit myymälöistämme.

Tarvikkeet

Kaikki tarvikkeet teollisuuden käyttöön sekä yksityisille. Valikoimastamme löytyy kattavasti työhanskat, aerosolit, tiivistysaineet, voitelurasvat, painepesuritarvikkeet, renkaantäyttöpistoolit, erilaiset tynnyrihanat ja –pumput, nippusiteet, lasinpesunesteet, ym. Kaikki kerralla yhdestä paikasta, yhdellä käynnillä.

Uutuus: Eurodainu ja Quicker -esite