Voiteluvarusteet

Laaja valikoima voiteluvarusteita maailman johtavilta merkeiltä. Maahantuomme Flexbimec:n, Piusi:n ja Pressol:n tuotteita. Öljypumput, rasvapumput sekä niihin mittarit ja varusteet. Voiteluyksiköt, rasvauskärryt ja jäteöljylaitteet. Bensiini- ja dieselpumput sekä niihin pistoolit ja tarvikkeet. Adblue tankkaussarjat ja muut tuotteet. Flexbimec-letkukelat erittäin laajalla valikoimalla. Maalatut ja ruostumattomat kelat. Keloja löytyy kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Avaa esite

Pumput

Flux tynnyripumput. Sähkömoottorit ja putkipumppulaitteet. Huippulaatuinen tynnyripumppu. Flux tuotteista löytyy oikea sovellus oikeastaan mille aineelle tahansa, erittäin monta eri vaihtoehtoa ja materiaalia. Sovelluksia juokseville nesteille, erittäin korkea viskositeettisille nesteille, pastamaisille materiaaleille, ruokatuotteille jne. Putkipumppujen materiaaleina, RST, hastelloy C, alumiini, polyvinyylifluoridi (PVDF), polypropyleeni (PP). Moottoreita sähkö-, paineilma-, akkukäyttöisinä. Tuotteet kattavasti myös ATEX tiloihin. Tapflo kalvopumput laajalla valikoimalla. Rungon materiaaleina alumiini, teflon, polyeteeni, valurauta, Aisi316. Kalvot EPDM, nitriili tai teflon vaihtoehdoin. Tuotto alueet 9 l/min- 420 L/min. Tuotteet myös ATEX tiloihin.

Avaa esite

Öljyt ja voiteluaineet

Valikoimastamme löytyvät Nesteen öljyt ja voiteluaineet teollisuuden ja kunnossapidon tarpeisiin. Perus hydrauliöljyt ja -rasvat löytyvät kattavasti kaikista meidän toimipisteistämme ympäri Suomen. Meiltä myös lasinpesunesteet ja muut kemikaalit. Envi- ympäristötuotteet tärkeänä osana voiteluainemyyntiä. Öljynimeytysmatot, öljynimeytysarkit, puhdistusliinat, vuotovahinkojen ensiapukassit myymälöistämme.

Tarvikkeet

Kaikki tarvikkeet teollisuuden käyttöön sekä yksityisille. Valikoimastamme kattavasti työhanskat, aerosolit, tiivistysaineet, voitelurasvat, painepesuritarvikkeet, renkaantäyttöpistoolit, erilaiset tynnyrihanat ja –pumput, nippusiteet, lasinpesunesteet, ym. Kaikki kerralla yhdestä paikasta, yhdellä käynnillä.

Uutuus: Eurodainu ja Quicker -esite