Letkut

Alfagomman kattavasta valikoimasta asiakkaille laadukkaat letkut: kumiletkut elintarvikkeille, hitsaukseen, höyrylle, kemikaaleille, materiaalinsiirtoon, öljyille ja polttoaineille sekä veden siirtoon. Muoviletkut kastelu-, vedensiirto sekä imukäyttöön. Ilmastointi- ja puruletkut kuluttaville aineille, kaasujen poistoletkut.

Avaa esite

ALFAGOMMA Höyryletkut ja liittimet - Avaa esite / Download catalogue

Liittimet

Valikoimassa on kaikki yleisimmät teollisuusliittimet. Materiaaleina alumiini, galvanoitu ja haponkestävä teräs, messinki, polypropeeni. Nokkavipu-, loka-autoliittimet, elintarvikeliittimet (Triclamp, DIN, SMS), hiekkapuhallus- ja kynsiliittimet, Bauer, Storz, Perrot, clamp- sekä tippumattomat liittimet.

Avaa esite

Metalliletkut

Tuotannossamme hitsataan letkuasennelmat laajasti teollisuuteen sekä vaativiin marine-sovelluksiin höyrylle, polttoaineille ja kemikaaleille. Letkuja 6–200 mm haponkestävillä sekä teräksisillä liittimillä.

Avaa esite

Komposiittiletkut

Alfagomman komposiiitiohjelmasta valmistamme kemikaali-ja polttoainekomposiittiasennelmia 025–100 teollisuuden, kuljetusliikkeiden ja satamien tarpeisiin. Liittimet alumiinia ja haponkestävää, johon voidaan hitsata myös laippa tai muu erikoisliitin. Asennelman max. pituus on 30 m. Letkuasennelmat koeponnistetaan ja tarvittaessa myös saatavissa koeponnistuksesta sekä sähkönjohtavuusmittauksista pöytäkirja.

Avaa esite

Tarvikkeet