Letkut

Alfagomman kattavasta valikoimasta asiakkaille laadukkaat letkut: kumiletkut elintarvikkeille, hitsaukseen, höyrylle, kemikaaleille, materiaalinsiirtoon, öljyille ja polttoaineille sekä vedensiirtoon. Muoviletkut kastelu-, vedensiirto-, sekä imukäyttöön. Ilmastointi- ja puruletkut kuluttaville aineille sekä kaasujen poistoletkut.

Avaa esite

ALFAGOMMA Höyryletkut ja liittimet - Avaa esite / Download catalogue

Liittimet

Valikoimassa on kaikki yleisimmät teollisuusliittimet. Materiaaleina alumiini, galvanoitu ja haponkestävä teräs, messinki, polypropeeni. Nokkavipu-, loka-autoliittimet, elintarvikeliittimet (Triclamp, DIN, SMS), hiekkapuhallus- ja kynsiliittimet, Bauer, Storz, Perrot, clamp- sekä tippumattomat liittimet.

Avaa esite

Metalliletkut

Tuotannossamme hitsataan letkuasennelmat laajasti teollisuuteen, sekä vaativiin marine-sovelluksiin höyrylle, polttoaineille ja kemikaaleille. Letkuja 6–200 mm haponkestävillä sekä teräksisillä liittimillä.

Avaa esite

Komposiittiletkut

Alfagomman komposiittiohjelmasta valmistamme kemikaali-ja polttoainekomposiittiasennelmia 025–100 teollisuuden, kuljetusliikkeiden ja satamien tarpeisiin. Liittimiä saatavana alumiinisena ja haponkestävänä, johon voidaan hitsata myös laippa tai muu erikoisliitin. Asennelman max. pituus on 30 m. Letkuasennelmat koeponnistetaan ja tarvittaessa koeponnistuksesta sekä sähkönjohtavuusmittauksista saatavissa myös pöytäkirja.

Avaa esite

Tarvikkeet