Rekry

Turku ja Vantaa tarvitsevat noutomyyjää!

Turussa Orikedonkadulla ja Vantaalla Tiilenpolttajankujalla sijaitsevat myymälämme etsivät molemmat NOUTOMYYJÄÄ palvelemaan asiakkaitamme. Tarkempi toimenkuva määritellään valitun henkilön vahvuuksien mukaiseksi.

Onko sinulla kaikki tai jotain näistä?

  • Kokemusta hydrauliikan tai teknisestä myynnistä?
  • Halua työskennellä kenttä- ja noutomyynissä?
  • Turun tai Helsingin talousalueen ja asiakaskunnan tuntemusta?
  • Hyvät asiakaspalvelutaidot?
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia tiimissä?

Jos osa tai kaikki yllämainitusta kolahtaa, laita hakemus tulemaan. Me tarjoamme sinulle tunnetun ja luotettavan yrityksen, jonka historia ulottuu vuoteen 1969. Käytössäsi on vahvat ja tunnetut tuotemerkkimme sekä osaava henkilökuntamme. Annamme koulutuksen tehtävään. Työ on kokoaikainen ja palkkaus tapahtuu Kaupan alan TES:n tai sopimuksen mukaan.

Laita hakemus osoitteeseen rekry@dunlophiflex.fi 28.9.2018 klo 16:00 mennessä, otsikolla Noutomyyjä/Turku tai Noutomyyjä/Vantaa. Hakemuksia säilytetään enintään kuusi kuukautta.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Turku – paikallisjohtaja Antti Salonen, puh. 020 762 5814
Vantaa – paikallisjohtaja Lauri Suomela, puh. 020 762 5669.

 

Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden sekä koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuutuotteiden osa-alueille. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 16 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner –jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 26 milj. euroa.