Rekry

MYYNTIJOHTAJA

Haemme MYYNTIJOHTAJAA sijaintipaikkana Pirkkala tai Vantaa.

Myyntijohtaja toimii Dunlop Hiflex Oy:n johtoryhmän jäsenenä ja raportoi toimitusjohtajalle.

Myyntijohtaja vastaa yhtiön toimipisteverkostosta Suomessa ja Virossa sekä yhtiön keskitetystä puhelinpalvelusta. Toimipisteiden paikallisjohtajat Suomessa ja Virossa raportoivat hänelle. Myyntijohtaja tuottaa, seuraa ja valvoo myyntikampanjoita, tarjouksia, asiakaskäyntejä sekä niiden tuloksia. Myyntijohtajan vastuualueeseen kuuluu huolehtia suurasiakkaiden hankinnasta erityisesti jälkimarkkinasektorilla sekä tukea toimipisteiden asiakassuhteiden hoitoa ja uusasiakashankintaa. Myyntijohtaja vastaa myös noutomyymälöiden palvelutuotevalikoiman ja ketjuilmeen kehittämisestä sekä toimipisteiden resurssoinnista ja rekrytoinneista. Lisäksi myyntijohtaja huolehti oman vastuualueensa budjetoinnista ja ennusteiden laatimisesta.

Edellytämme
-kokemusta ja näyttöjä myyntiorganisaation esimiestehtävistä teknisessä tukkukaupassa
-esimiestaitoja
-henkilöstöhallinnon käytäntöjen osaamista
-sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua
-matkustusvalmiutta
-hyvää toimistotekniikan hallintaa
-soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
-suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme
-itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän alan johtavassa globaalissa teknologia-alan yrityksessä
-vahvat ja tunnetut tuotemerkit kansainvälisessä toimintaympäristössä
-uudet modernit toimitilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pasi Heimolehto puh. 0207 625710

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostilla 23.9.2019 mennessä osoitteella pasi.heimolehto@dunlophiflex.fi otsikolla ”Myyntijohtaja”.


 

Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osa-alueille. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 16 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 29 milj. euroa.