Rekry

Tule meille töihin!

 

Etsimme Mikkelin toimipisteeseemme TEKNISTÄ ASIAKASPALVELIJAA vastaamaan pääosin puhelimessa tapahtuvasta asiakaspalvelusta sekä myynnistä. Palvelualueenasi on Etelä- ja Pohjois-Savo, Kainuu sekä Pohjois-Karjala.

Työpaikka sijaitsee Mikkelin toimipisteessämme osoitteessa Yrittäjänkatu 17, 50130 Mikkeli. Työaika on 8-16 ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti tai kun sinulle sopii.

Dunlop Hiflex Oy on tunnettu ja luotettu letkujen sekä liitinten valmistaja ja maahantuoja. Meillä saat koulutuksen tehtävään ja lisäksi todella osaavan henkilöstön tuen tehtävän suorittamiseen. Tuotemerkkimme ovat vahvoja ja tunnettuja niin Suomessa kuin maailmallakin.

Toivomme hakijalta valmiutta työskennellä teknisessä myynnissä, käsitellä tilauksia sekä tehdä tilaus- ja toimitusaikaseurantaa. Toivomme, että hallitset hyvän asiakaspalvelun, sinulla on tuntemusta toiminnanohjausjärjestelmistä sekä hyvää Microsoft Office-osaamista. Tulet työskentelemään osana tiimiä, joten kokemusta tiimistyöskentelystä olisi hyvä olla. Talousalueen sekä asiakaskunnan tuntemisesta plussaa.

Mikäli tehtävästä on kysyttävää, ota yhteys paikallisjohtajaamme Kimmo Siitariin, p. 040 822 7798.

Hakemukset otsikolla ”Tekninen asiakaspalvelija Mikkeli” pyydämme osoitteeseen rekry@dunlophiflex.fi 6.7.2018 mennessä. Säilytämme hakemuksia enintään kuusi kuukautta.