Rekry

tuotantotyöntekijöitä, Pirkkala

Haemme Pirkkalan keskusvarasto- ja tuotantoyksikköömme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ letkuasennelmien valmistukseen.

Toivomme hakijoilta
– oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja
– järjestelmällisyyttä, luotettavuutta ja joustavuutta
– halua ja valmiutta kouluttautua monipuoliseksi osaajaksi kaikkiin tuotannon työtehtäviin
– halua ja valmiutta sitoutua työhön pitkäaikaisesti
– teknisen alan ammattitutkinto (esim. kone-, sähkö- tai autoasentaja) sekä mahdollinen aiempi kokemus sarjatuotantotyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme
– vakituisen työsuhteen
– osaavan henkilöstön tuen ja hyvän tiimin
– siistiä sisätyötä nykyaikaisessa valmistusyksikössä
– mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamista eri osastojen välillä
– haastavaa työtä luotettavassa kansainvälisessä yhtiössä tunnettujen tuotemerkkien parissa.

Työsuhteen alussa perehdytys toteutetaan uuden työntekijän lähtökohdat huomioiden, joten voit olla jo vuosia työskennellyt ammattilainen tai vasta työurasi alussa oleva tuleva moniosaaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotanto- ja varastopäällikkö Antti Pantsar keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 15 – 16 puh. 0207625715

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 31.7.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@dunlophiflex.fi otsikolla ”Tuotantotyöntekijä Pirkkala”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää.

Säilytämme työhakemuksia enintään kuusi kuukautta.

 


Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- jateollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassavalmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden jakoneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alanjohtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osa-alueille.Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 15 omaa noutomyymälää yhdessä DunlopHiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 24 milj. euroa.