Rekry

Tuotanto- ja varastotyöntekijä

Haemme Joensuun toimipisteeseemme TUOTANTO- JA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ letkuasennelmien valmistukseen ja varaston eri tehtäviin.

Edellytämme
– halua ja valmiutta kouluttautua monipuoliseksi osaajaksi tekemään kaikkia työnantajan osoittamia tuotannon ja keskusvaraston työtehtäviä
– oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä toimia tiimissä
– luotettavuutta ja taitoa toimia järjestelmällisesti
– halua ja valmiutta sitoutua työhön pitkäaikaisesti
– hyvää fyysistä kuntoa
– kokemus letkuasennelmien valmistuksesta sekä vaativista varastotöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme
– koulutuksen tehtävään
– osaavan henkilöstön tuen
– haastavaa työtä luotettavassa kansainvälisessä yhtiössä tunnettujen tuotemerkkien parissa.
– kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Tiedusteluihin vastaa paikallisjohtaja Jari Muje puh. 020 762 5762.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme 16.6.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@dunlophiflex.fi otsikolla ”Varasto- ja tuotantotyöntekijä Joensuu”.

 

Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osa-alueille. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 16 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 29 milj. euroa.